Diensten

Maatwerk goederentransport

Maatwerk goederentransport

Maatwerk goederentransport

Wij zijn u graag van dienst met goederentransport op maat, ook als het gaat om buitenmaatse goederen. Bij Burggraaf is afspraak ook echt afspraak. Wij zorgen voor een strakke planning en denken graag met u mee bij grote en kleine uitdagingen of last minute aanvragen. Ons wagenpark is continu op pad voor een diversiteit aan opdrachtgevers. Met bijna 50 jaar ervaring weten we als geen ander wat er van ons wordt verwacht.

Werken met een meeneemheftruck

Werken met een meeneemheftruck

Onze meeneemheftrucks maken laden en lossen op nagenoeg elke locatie mogelijk. Als u ter plaatse geen vorkheftruck of andere mogelijkheden heeft, lossen we dit in overleg met u op. De meeneemheftrucks worden flexibel achter op onze vrachtwagens meegenomen. Met een paar handelingen is de heftruck klaar voor gebruik. U vraagt, wij draaien.

Opslag en overslag

Opslag & overslag

Burggraaf is gevestigd op de Spadesteek 4 in Vianen op industrieterrein Gaasperwaard, centraal in Nederland aan de uitvalswegen A2 en A27. Wij beschikken over een tweetal loodsen. Hier zijn alle middelen aanwezig voor de opslag en overslag van grote en kleine goederen.

  • opslag voor lange of voor korte duur
  • order-picken inclusief verpakken of ompakken

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Contact