Waarom

Maatwerk goederentransport

Waarom Burggraaf

Werken bij en met Burggraaf. Wat maakt ons bedrijf nu zo bijzonder? Onze passie voor transport of het feit dat we juist niet bijzonder willen zijn. We willen gewoon graag onze klanten zo goed mogelijk helpen en met elkaar mooi werk afleveren. We zijn een team en houden niet van hiërarchie of langdurige processen. Wij pakken aan én we pakken door. Voor de onderlinge contacten/sfeer worden er met enige regelmaat diverse activiteiten door o.a. de personeelsvereniging georganiseerd. We doen het echt met elkaar, met z’n allen!

Leren binnen een familiebedrijf

Burggraaf Transport & Logistiek geeft werknemers de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Wij werken als opleidingsbedrijf o.a. samen met het Sectorinstituut Transport & Logistiek en met ELAR Verkeersopleidingen uit Lexmond voor het vrachtwagenrijbewijs en de benodigde opleidingen voor Code 95. Onervaren chauffeurs die bij ons starten groeien via dit leertraject al snel uit tot “vakvolwassen” chauffeurs door steeds meer verantwoordelijkheden op te pakken. Die ruimte wordt hen gegeven onder supervisie van de directie.

Jonge chauffeurs die bij ons starten groeien al snel uit tot “vakvolwassen” chauffeurs door steeds meer verantwoordelijkheden op te pakken. Die ruimte wordt hen ruimschoots gegeven. Uiteraard onder supervisie van de directie. Voor de onderlinge contacten/sfeer worden er met enige regelmaat diverse activiteiten door o.a. de personeelsvereniging georganiseerd. We zijn een echt familiebedrijf, we doen het echt met elkaar, met z’n allen!

Waarom Burggraaf Waarom Burggraaf

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Contact